HET SNERTBOEK, overzicht 25 jaar met 25 SNERT - recepten

SNERT is een traditie en dat VERDIENT een mooi SNERTBOEK!

Een speciale jubileum editie dit keer, want onderdeel van het programma van het WK is het bijschrijven van het Snertkoken als traditie in de Nationale Inventaris Immaterieel Erfgoed. Een gebeurtenis die de Stichting Oud Hollandse Gerechten Groningen niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan.

Dit is ook een goede reden om een 25 jaar Snertkoken door de jaren heen in beeld te brengen in een mooi boek! Een terugblik, maar ook heel veel recepten! We blikken natuurlijk terug op de 24 voorgaande edities, maar delen ook vooral heel veel recepten. Recepten van de winnaars van de vakjury, de publieksjury of gewoon bijzondere en altijd lekkere recepten die net buiten de prijzen vielen maar waarmee de heerlijkste snert gekookt kan worden.

Snert of erwtensoep, een oeroude, maar levende traditie Snert of erwtensoep wordt geassocieerd met winterse taferelen, schaatsen en vooral warmte en gezelligheid binnenshuis. De recepten worden van generatie op generatie overgedragen en tegenwoordig ook naar de smaak van de tijd aangepast. Toch blijft de basis van het recept altijd overeind.

Het SNERTBOEK heeft 80 pagina's in formaat 190 x 180 met 25 snertrecepten en veel foto's!

Het SNERTBOEK kost 15,00 euro is te bestellen bij de boekhandel of rechtstreek bij ons. Dat kan op de volgende wijze: U maakt voor 1 exemplaar 15,00 euro plus 3,95 porto ( 15,00 + 3,95 = 18,95 ) , of 2 exemplaren 30,00 euro plus 3,95 ( 30,00 + 3,95 = 33,95 ) porto over naar bankrekening nummer NL50 SNS B 07 0555 0001 ten name van st. Oud Hollandse Gerechten - Bedum. Met vermelding van naam en duidelijk adres. Wij sturen het mooie boek binnen enkele dagen aan u op!

Het aftellen is begonnen

Stichting Oud Hollandse Gerechten 

Snert- en Stamppot evenementen

Henk v.d. Velde

mobiel 06 226 05 931

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

2011 a.jpg

Facebook



Twitter Live Feed

Socials

Volg ons

Voeg toe aan