Artikel 1

 

Algemeen reglement

 

A. Het GREYDANUS WK-Snertkoken en WK-Stamppotkoken 2024 vindt plaats op donderdag 15 februari 2024.


B. Aanvangstijd van het GREYDANUS Wereldkampioenschap Snertkoken en het Wereldkampioenschap Stamppotkoken is op 15 februari 2024 om 9.00 uur in het ALFA College, Kluiverboom 3, 9732     KZ Groningen.


C. Het GREYDANUS WK-Snertkoken en het WK-Stamppotkoken 2023 wordt georganiseerd door Stichting OUD HOLLANDSE GERECHTEN GRONINGEN. Met ondersteuning van ALFA- college , Kluiverboom , Groningen


D. Organisatie gegevens:

1. Stichting Oud Hollandse Gerechten Groningen , Grotestraat 13 K , 9781 HA Bedum. KvK nr 69259321   E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

E. De algemene doelstelling van de organisatie St. Oud Hollandse Gerechten Groningen is het promoten van hollandsche gerechten als voedingsmiddel en cultureel in de ruimste zin des woord. In 2019 is SNERTKOKEN bijgeschreven in de Inventaris Immaterieel Erfgoed Nederland. En na drie jaar verlengd in 2022.


F. De organisatie St. Oud Hollandse Gerechten Groningen stelt zicht onder meer tot taak:
- toe te zien op de handhaving van de opzet van het GREYDANUS WK-Snertkoken en het WK Stamppotkoken en de naleving en de bepalingen in dit reglement.
- het uitoefenen van alle bevoegdheden m.b.t. de gang van zaken van het gehele GREYDANUS WK-Snertkoken en het WK Stamppotkoken en het zonodig beëindigen van elke activiteit die strijdig is met de goede orde en doelstelling van het GREYDANUS  WK-Snertkoken en het  WK Stamppotkoken cq. het nemen van maatregelen die daartoe strekken.

G. De deelnemer is hij of zij die deelneemt aan het GREYDANUS WK-Snertkoken en het WK Stamppotkoken 2024.

220621_0955_08106-2M.jpg

Het aftellen is begonnen

Stichting Oud Hollandse Gerechten 

Snert- en Stamppot evenementen

Henk v.d. Velde

mobiel 06 226 05 931

 

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Socials

Volg ons

Voeg toe aan