Artikel 1

 

Algemeen reglement

 

A. Het BAUHAUS WK-Snertkoken en WK-Stamppotkoken 2022 vindt plaats op vrijdag 18 februari 2022.


B. Aanvangstijd van het BAUHAUS Wereldkampioenschap Snertkoken en het Wereldkampioenschap Stamppotkoken is op 18 februari 2022 om 9.00 uur in het ALFA College, Kluiverboom 3, 9732     KZ Groningen.


C. Het Bauhaus WK-Snertkoken en het WK-Stamppotkoken 2022 wordt georganiseerd door Stichting OUD HOLLANDSE GERECHTEN. Met ondersteuning van de organisatie SNERT- en STAMPPOTEVENEMENTEN.


D. Organisatie gegevens:

1. Stichting Oud Hollandse Gerechten , Grotestraat 13 K , 9781 HA Bedum. KvK nr 69259321   E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E. De algemene doelstelling van het organiserende evenementen bureau is het promoten van hollandsche gerechten als voedingsmiddel en cultureel in de ruimste zin des woord. In 2019 is SNERTKOKEN bijgeschreven in de Inventaris Immaterieel Erfgoed Nederland.


F. Het organiserende evenementen bureau stelt zicht ondermeer tot taak:
- toe te zien op de handhaving van de opzet van het BAUHAUS WK-Snertkoken en het WK Stamppotkoken en de naleving en de bepalingen in dit reglement.
- het uitoefenen van alle bevoegdheden m.b.t. de gang van zaken van het gehele BAUHAUS WK-Snertkoken en het WK Stamppotkoken en het zonodig beëindigen van elke activiteit die strijdig is met de goede orde en doelstelling van het BAUHAUS  WK-Snertkoken en het  WK Stamppotkoken cq. het nemen van maatregelen die daartoe strekken.

G. De deelnemer is hij of zij die deelneemt aan het BAUHAUS WK-Snertkoken en het WK Stamppotkoken 2022.

Het aftellen is begonnen

Stichting Oud Hollandse Gerechten 

Snert- en Stamppot evenementen

Henk v.d. Velde

mobiel 06 226 05 931

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

2011 f.jpg

FacebookTwitter Live Feed

Socials

Volg ons

Voeg toe aan