Programma 29e editie Greydanus WK Snertkoken & Stamppotkoken 15 februari 2024

GRONINGEN - Vanuit Stichting Oud Hollandse Gerechten Groningen organiseren we de 29ste editie van het GREYDANUS WK Snertkoken en het WK Stamppotkoken.

Het evenement zal plaatsvinden in de vernieuwde keukens van het Alfa-college, Kluiverboom 3 in Groningen op donderdag 15 februari 2024. De keuken is vernieuwd. Er wordt dit jaar op inductie gekookt.

Greydanus, aardappelgroothandel in Heerenveen is leverancier van verse aardappelen, groente, fruit, enz. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop. “En dat is wat wij ook met onze sponsoring willen uitstralen“, aldus directeur Klaas Greydanus.

De stichting Oud Hollandse Gerechten Groningen is zeer verheugd dat wij Greydanus als hoofdsponsor mogen verwelkomen, aldus voorzitter Henk van der Velde.

De 29ste editie zit helemaal VOL met deelnemers vanaf 9 jaar tot 80 jaar. In de vernieuwde keuken gaan we 2 kooksessies houden. Eén in de morgen vanaf 9.00 uur en de 2de sessie is in de middag vanaf 13.00 uur. De deelnemers gaan op inductie koken. Met hun eigen recept voor SNERT en met eigen recept voor STAMPPOT.

Bezoekers zijn welkom om vanaf 9.00 uur op de groene tribune toe te kijken hoe de deelnemers hun gerechten bereiden.
Rond 12.00 en 16.00 uur kan men proeven van de verschillende creaties. Ook kan men genieten van de eigen presentatie, die ook punten op gaat leveren!

De organisatie verheugt zich erop om te zien hoe de deelnemers zich voor de zorgvuldig samengestelde jury presenteren.

220621_1200_08294-2M.jpg

Het aftellen is begonnen

Stichting Oud Hollandse Gerechten 

Snert- en Stamppot evenementen

Henk v.d. Velde

mobiel 06 226 05 931

 

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Socials

Volg ons

Voeg toe aan